Po­rin Ra­vit Oy:n var­si­nai­nen yh­ti­ö­ko­kous va­lit­si tä­nään yh­ti­ön uu­teen hal­li­tuk­seen seit­se­män jä­sen­tä. Va­lin­nat oli­vat yk­si­mie­li­siä ja ne teh­tiin pää­o­mis­ta­jien aset­ta­man ni­mi­tys­va­li­o­kun­nan esi­tyk­sen mu­kai­ses­ti. Hal­li­tuk­seen tu­li­vat va­li­tuk­si: Timo Kal­li, Juk­ka Hur­ri­la, Ma­ria Re­hu­la, Nina Skin­na­ri, Tuo­mo Ojan­pe­rä, Kim Huo­vin­lah­ti ja Mat­ti Lam­me­la.

Yh­ti­ö­ko­kouk­sen jäl­keen pi­de­tys­sä hal­li­tuk­sen jär­jes­täy­ty­mis­ko­kouk­ses­sa hal­li­tuk­sen pu­heen­joh­ta­jak­si va­lit­tiin Timo Kal­li ja va­ra­pu­heen­joh­ta­jak­si Juk­ka Hur­ri­la.

Yh­ti­ö­ko­kous kä­sit­te­li yh­ti­ön vii­me vuo­den ti­lin­pää­tök­sen. Ti­li­kau­si oli yh­ti­öl­le ras­kas ja ti­li­kau­den tap­pio oli 176.000 eu­roa. Ti­li­kau­del­ta ta­voi­tel­tiin alun pe­rin 20.000 eu­ron voit­toa. Suu­rim­mat syyt tap­pi­oon löy­ty­vät kas­va­neis­ta hen­ki­lös­tö­ku­luis­ta, tap­pi­ol­li­ses­ta po­ni­tal­li­toi­min­nas­ta ja myyn­ti­tuot­to­jen ro­mah­ta­mi­ses­ta lop­pu­vuon­na. Tu­los­ta ra­sit­ta­vat myös 80.000 eu­ron pois­tot.

Yh­tiö on teh­nyt jo ta­lou­den ta­sa­pai­not­ta­mis­toi­mia ja vuo­den 2024 en­sim­mäi­nen kvar­taa­li on lie­väs­ti voi­tol­li­nen. Ai­em­min oma­na lii­ke­toi­min­ta­na tuo­tet­tu­ja oheis­lii­ke­toi­min­to­ja tuo­te­taan nyt yh­teis­työ­kump­pa­nei­den voi­min. Tämä ta­kaa sen, et­tä toi­min­not, ku­ten po­ni­tal­li, eS­port, kun­to­nyrk­kei­ly, maas­to­es­te­rat­sas­tus, ra­vin­to­la sekä Show&Din­ner -ta­pah­tu­mat, jat­ku­vat kump­pa­nei­den ta­lous­vas­tuul­la ja lii­ke­toi­min­nat tuot­ta­vat Po­rin Ra­vit Oy:lle kui­ten­kin vuok­ra­tuot­to­ja. Uu­den toi­min­ta­mal­lin myö­tä oheis­lii­ke­toi­min­nat ei­vät ka­saa yh­ti­ön pääl­le kiin­tei­tä hen­ki­lös­tö­kus­tan­nuk­sia.

Yh­ti­ön pal­ve­luk­ses­sa on täl­lä het­kel­lä kol­me hen­ki­löä: toi­mi­tus­joh­ta­ja, ra­ta­mes­ta­ri ja apu­lais­ra­ta­mes­ta­ri.

Po­rin Ra­vit Oy ta­voit­te­lee täl­tä ti­li­kau­del­ta lie­väs­ti voi­tol­lis­ta tu­los­ta.

Sa­ta­kun­nan Viik­koa kus­tan­ta­va Lal­li Oy on Po­rin Ra­vit Oy:n kes­kei­nen omis­ta­ja.